Een nieuwe website laten maken?


Bent u op zoek naar een professionele website en wilt u zo snel mogelijk live zijn? Dit begrijpen we maar al te goed en wij gaan u daarbij helpen. Hier leest u wat u kunt verwachten en welke onderdelen inbegrepen of optioneel zijn.

Wordpress

We bouwen onze websites in WordPress. Dit is het meest wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management System). Een CMS systeem is een systeem waarin u zelf ook makkelijk uw aanpassingen kunt doen. Wanneer u bij ons een website afneemt, geven wij er de voorkeur aan om de content de eerste keer voor u te plaatsen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de online vindbaarheid van uw website niet in het geding komt. Met andere woorden, we kunnen zo de kwaliteit van het eindproduct in eigen hand houden.

Mobiele weergave en laadtijden (responsive)

De site past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop uw website bekeken wordt. Men bekijkt uw site dus zonder problemen op een tablet, telefoon of laptop. Daarnaast zorgen we er voor dat de website snel geladen wordt door afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies kleiner te maken. Niets is namelijk zo vervelend als het kijken naar trage afbeeldingen. Tevens maken wij gebruik van caching waarbij de website sneller wordt naar mate men deze vaker bezoekt.

Google Tools

 Google Analytics wordt gebruikt om statistieken te verzamelen over het gebruik van uw nieuwe website. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers er op uw nieuwe website komen, maar ook hoe lang ze daar doorbrengen en op welke pagina’s. Wanneer u al beschikt over een Google Analytics account kunnen wij deze koppelen aan de nieuwe website. Mocht u nog geen Google Analytics account hebben dan maken we deze kosteloos voor u aan.

Google Webmaster Tools wordt gebruikt om de nieuwe site te beheren in de zoekresultaten. Ook hier melden wij uw nieuwe site gratis aan.

Een vast bedrag waar alles in zit

U kunt bij ons losse pakketten afnemen voor bijvoorbeeld webhosting, e-mail hosting etc. echter is het prijstechnisch voordeliger een servicepakket af te nemen. Binnen het servicepakket zijn de kosten voor een domeinnaam, hosting, SSL certificaat en Microsoft Exchange e-mail inclusief. Zo ontvang u maandelijks 1 factuur met een vast factuurbedrag en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Nadat uw nieuwe website online staat zullen we deze tevens onderhouden. Updates zorgen ervoor dat beveiligingsgaten snel worden gedicht en dat kwaadwillenden geen toegang kunnen krijgen tot de website. De tijd die we hier aan besteden zit ook verwerkt in het servicecontract. Bekijk voor de overige diensten die inclusief zijn de tabel hiernaast.

Een nieuwe website vanaf €299.- eenmalig

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen

 WordPress website

Plaatsen content

Contact of offerteformulier

Responsive, dus op elk apparaat een goede weergave

Snelle laadtijden door verbeteringen in afbeeldingen

Uw huisstijl verwerkt in de website

Maximaal 10 pagina’s content

Online e-mail (1 account)

Google Analytics account

Google Webmaster Tools

Servicepakket €29.- p.m.

Domeinnaam inbegrepen

Hosting op een snel SSD platform

SSL certificaat

Wordress Security Updates

Microsoft Exchange Online e-mail (1 gebruiker)

50GB inbox per gebruiker

Exchange Online Protection

Bereikbaar voor vragen en advies

Optioneel

Online vindbaarheid pakket

Microsoft Office 365 Business

Teksten laten schrijven