Wij van Comxx IT Solutions maken mensen blij met wat wij het liefste doen: het implementeren en beheren van hoogwaardige ICT-oplossingen en het beveiligen van gegevens. We vervullen een rol als partner door al uw ICT-vraagstukken uit handen te nemen.

Verder werken wij met vaste aanspreekpunten, zodat u met iemand kunt communiceren die op de hoogte is van uw situatie. Een persoonlijke aanpak is de sleutel voor een succesvolle samenwerking. Daarom gaan bedrijven een langdurige relatie met ons aan.

Wij zijn een jong ICT bedrijf met passie voor IT. Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in de IT met systeembeheer en Cloud ICT diensten, waardoor wij met gemak kunnen zeggen dat wij altijd de nodige kennis is huis hebben om u van dienst te zijn.

Onze klanten zijn blij omdat wij met hen samenwerken, wij passende oplossingen bedenken en bewezen hulpmiddelen gebruiken, van o.a. Microsoft en Google. Wij denken met al onze klanten mee, kwalitatieve schaalbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u referenties hebben? Neem nu contact op met Comxx IT Solutions en wij sturen u onze portfolio toe zodat u een idee krijgt bij de diensten die wij leveren aan klanten. Ga naar onze contactpagina voor meer informatie en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

ALTIJD OP TIJD

Wij nemen de moeite om uw probleem tijdig op te lossen

DE BESTE SUPPORT

Gespecialiseerd en degelijk ICT support voor uw omgeving

GELIEFD BIJ KLANTEN

Reviews en ervaringen van onze klanten zijn erg belangrijk voor ons

EINDRESULTAAT

Uiteindelijk geldt het eindresultaat, dit is bij ons altijd goed!