Een complete Office 365 omgeving met alle Apps en zakelijke e-mail?


Wij bieden u Office 365 pakketten van alle formaten. Of u nu alleen op zoekt bent naar de goedkope zakelijke e-mailpakketten of volledige suites van Microsoft.

Office 365

Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Beschikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt. Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen en kunt u deze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Zo zijn uw bestanden altijd gesynchroniseerd en up-to-date. Ook kunt u pakketten afnemen met Exchange Online en applicaties zoals Visio, Teams of SharePoint.

Office-toepassingen

Met Office 365 beschikt altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen. Bovendien zijn alle Office programma’s zijn te gebruiken op zowel een Mac als op Windows. Maar ook op iPhones en Android telefoons of tablets. De prijzen voor het gebruik van Office 365 worden per gebruiker afgerekend. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel gebruikers er tegelijk afgenomen worden.

Exchange Online

De zakelijke e-mailoplossing van Microsoft heet Exchange Online en kunt u zowel los als binnen het Office 365 pakket afnemen. Exchange Online voorziet in een hoger afleverpercentage en verloopt via een versleutelde verbinding (SSL). E-mail wordt tevens opgeslagen in een Europees datacenter van Microsoft. Ook zit er een dusdanig hoge graad van beveiliging in dit systeem zodat u altijd veilig kunt mailen, zowel op uw mobiele apparaten als op uw Mac en Windows.

Een Office 365 pakket al vanaf €4,99 per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen (Business)

Altijd de laatste versie van o.a. Word, Excel en Outlook

Office op PC, tablet en telefoon (max. 5 apparaten per gebruiker)

Onedrive for Business (1000GB opslagruimte)

Veilig en betrouwbaar op verschillende locaties werken

Eenvoudiger samenwerken door online bestanden te delen

Standaard inbegrepen (Premium)

Alle genoemde zaken van het pakket hierboven

Exchange Online zakelijke e-mail

E-mail postvak (50GB opslagruimte)

Teams voor videoconferencing en chatten

Sharepoint, een document management systeem waarmee u intranet maakt