Heeft u een goede back-up?


Of u nu werkt mét een server of zonder, het is van belang dat u altijd een kopie van uw data heeft.

Back-up

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurd als uw server of computer er ineens mee ophoudt? Of als u ransomware op uw PC krijgt? Het verliezen van data kan van enorme impact zijn op uw bedrijf. Dat is verleden tijd! Comxx IT Solutions heeft de oplossing.

Online back-up

Met de efficiënte tool van Comxx IT Solutions worden automatisch back-ups gemaakt van uw cruciale data. De back-ups worden opgeslagen en verzonden naar een beveiligde server in het datacenter. U hoeft door het geautomatiseerde programma, niet meer om te kijken naar de oplossing. Handmatig een back-up maken op een USB stick is daarom verleden tijd.

Omdat de data in het datacenter wordt opgeslagen kunt u zelfs na een brand of schade aan uw pand de bestanden nog terugkrijgen. Het overzetten van de back-up naar de Cloud toe is volledig beveiligd door een sterke encryptie. Via de mail krijgt u van elke taak een bericht wanneer de actie is gelukt of gemist.

Een goede back-up vanaf €10.- per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Voordelen

 Handmatige back-ups zijn verleden tijd

Back-ups in een beveiligde datacenter

Oudere versies gemakkelijk terugzetten

Volledig transparant en automatisch

Zelf kiezen waar uw data komt te staan

Incrementele back-up en revisies van bestanden

Schaalbare grootte

Uw Automatisch een email notificatie