SEO optimalisatie om sneller gevonden te worden op Google?


Wilt u beter gevonden worden met uw website? Zorg dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan! SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, draagt bij aan de organische vindbaarheid van een website.

Uw website hoger in Google

Klanten zijn op zoek naar uw website of dienst, zorg er dus voor dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan. SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Zaken zoals kenwoorden, alinea’s, titels en snelheid maken hier onder andere deel van uit.

Wat draagt bij aan goede vindbaarheid?

SEO is een proces dat tijd kost en nooit ‘klaar’ is. Wij blijven dit daarom altijd voor u verbeteren. Bent u een ZZP’er en biedt u uw diensten lokaal in uw regio aan? Hierin kun u snel resultaat behalen. Heeft u een bedrijf dat landelijk opereert en stevige concurrentie heeft? Dan wordt het uiteraard een veel duurdere en complexere opgave om op korte termijn resultaat te behalen. Hierbij is meer budget gemoeid, maar wij gaan u hierin volledig adviseren.

Vanaf €199.- eenmalig

Omdat elke website uniek is zijn er voor elke situatie andere behoeften en werkzaamheden die de aandacht verdienen. Naast een hele lijst met vakjargon is onderstaande in grote lijnen wat we gaan doen wanneer u ervoor kiest om de lokale vindbaarheid te verbeteren.

Standaard inbegrepen

 Online concurrentie onderzoeken

Juiste zoekwoorden bepalen

Bestaande pagina’s optimaliseren

Extra pagina’s maken

Pagina laadtijden verkorten