Online werkplek

Altijd toegang tot uw data en applicaties met een Online Werkplek?


Een persoonlijke online werkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en bedrijfssoftware. Hier leest u wat u kunt verwachten en welke onderdelen inbegrepen of optioneel zijn.

Online werkplek

Met onze werkplek geeft u uw gebruikers toegang tot een bureaublad via een internetverbinding. De werkplek ziet er net zo uit als u gewend bent met uw huidige pc of laptop. Eigenlijk is het toegang tot uw bedrijfsomgeving, maar dan vanaf thuis of ieder ander adres. U kunt zelf uw eigen pakket van applicaties samenstellen, inclusief uw bedrijfsspecifieke applicaties zoals bijvoorbeeld Snelstart, Office pakketten of noem het maar op. Het aantal werkplekken is eenvoudig aan te passen en u betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand.

Verschillen

Wij kunnen u verschillende vormen van een Online werkplek aanbieden. Of het nu een gecustomizeerde Office 365 portal is of een complete Windows 10 desktop in Azure, bij ons is alles mogelijk. Graag willen wij in een persoonlijk gesprek met u alle wensen bespreken zodat u snel live gaat.

Een online werkplek vanaf €10.- per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen

 24/7 bereikbaar

Veilig inloggen

Overal ter wereld inloggen

Onderhoudsvriendelijk

Schaalbaar & flexibel

Veilig uw data in een back-up


Back-up

Heeft u een goede back-up?


Of u nu werkt mét een server of zonder, het is van belang dat u altijd een kopie van uw data heeft.

back-up

Back-up

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurd als uw server of computer er ineens mee ophoudt? Of als u ransomware op uw PC krijgt? Het verliezen van data kan van enorme impact zijn op uw bedrijf. Dat is verleden tijd! Comxx IT Solutions heeft de oplossing.

Online back-up

Met de efficiënte tool van Comxx IT Solutions worden automatisch back-ups gemaakt van uw cruciale data. De back-ups worden opgeslagen en verzonden naar een beveiligde server in het datacenter. U hoeft door het geautomatiseerde programma, niet meer om te kijken naar de oplossing. Handmatig een back-up maken op een USB stick is daarom verleden tijd.

Omdat de data in het datacenter wordt opgeslagen kunt u zelfs na een brand of schade aan uw pand de bestanden nog terugkrijgen. Het overzetten van de back-up naar de Cloud toe is volledig beveiligd door een sterke encryptie. Via de mail krijgt u van elke taak een bericht wanneer de actie is gelukt of gemist.

Een goede back-up vanaf €10.- per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Voordelen

 Handmatige back-ups zijn verleden tijd

Back-ups in een beveiligde datacenter

Oudere versies gemakkelijk terugzetten

Volledig transparant en automatisch

Zelf kiezen waar uw data komt te staan

Incrementele back-up en revisies van bestanden

Schaalbare grootte

Uw Automatisch een email notificatie


SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie om sneller gevonden te worden op Google?


Wilt u beter gevonden worden met uw website? Zorg dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan! SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, draagt bij aan de organische vindbaarheid van een website.

Uw website hoger in Google

Klanten zijn op zoek naar uw website of dienst, zorg er dus voor dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan. SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Zaken zoals kenwoorden, alinea’s, titels en snelheid maken hier onder andere deel van uit.

Wat draagt bij aan goede vindbaarheid?

SEO is een proces dat tijd kost en nooit ‘klaar’ is. Wij blijven dit daarom altijd voor u verbeteren. Bent u een ZZP’er en biedt u uw diensten lokaal in uw regio aan? Hierin kun u snel resultaat behalen. Heeft u een bedrijf dat landelijk opereert en stevige concurrentie heeft? Dan wordt het uiteraard een veel duurdere en complexere opgave om op korte termijn resultaat te behalen. Hierbij is meer budget gemoeid, maar wij gaan u hierin volledig adviseren.

Vanaf €199.- eenmalig

Omdat elke website uniek is zijn er voor elke situatie andere behoeften en werkzaamheden die de aandacht verdienen. Naast een hele lijst met vakjargon is onderstaande in grote lijnen wat we gaan doen wanneer u ervoor kiest om de lokale vindbaarheid te verbeteren.

Standaard inbegrepen

 Online concurrentie onderzoeken

Juiste zoekwoorden bepalen

Bestaande pagina’s optimaliseren

Extra pagina’s maken

Pagina laadtijden verkorten