Online werkplek

Altijd toegang tot uw data en applicaties met een Online Werkplek?


Een persoonlijke online werkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en bedrijfssoftware. Hier leest u wat u kunt verwachten en welke onderdelen inbegrepen of optioneel zijn.

Online werkplek

Met onze werkplek geeft u uw gebruikers toegang tot een bureaublad via een internetverbinding. De werkplek ziet er net zo uit als u gewend bent met uw huidige pc of laptop. Eigenlijk is het toegang tot uw bedrijfsomgeving, maar dan vanaf thuis of ieder ander adres. U kunt zelf uw eigen pakket van applicaties samenstellen, inclusief uw bedrijfsspecifieke applicaties zoals bijvoorbeeld Snelstart, Office pakketten of noem het maar op. Het aantal werkplekken is eenvoudig aan te passen en u betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand.

Verschillen

Wij kunnen u verschillende vormen van een Online werkplek aanbieden. Of het nu een gecustomizeerde Office 365 portal is of een complete Windows 10 desktop in Azure, bij ons is alles mogelijk. Graag willen wij in een persoonlijk gesprek met u alle wensen bespreken zodat u snel live gaat.

Een online werkplek vanaf €10.- per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen

 24/7 bereikbaar

Veilig inloggen

Overal ter wereld inloggen

Onderhoudsvriendelijk

Schaalbaar & flexibel

Veilig uw data in een back-up


Back-up

Heeft u een goede back-up?


Of u nu werkt mét een server of zonder, het is van belang dat u altijd een kopie van uw data heeft.

Back-up

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurd als uw server of computer er ineens mee ophoudt? Of als u ransomware op uw PC krijgt? Het verliezen van data kan van enorme impact zijn op uw bedrijf. Dat is verleden tijd! Comxx IT Solutions heeft de oplossing.

Online back-up

Met de efficiënte tool van Comxx IT Solutions worden automatisch back-ups gemaakt van uw cruciale data. De back-ups worden opgeslagen en verzonden naar een beveiligde server in het datacenter. U hoeft door het geautomatiseerde programma, niet meer om te kijken naar de oplossing. Handmatig een back-up maken op een USB stick is daarom verleden tijd.

Omdat de data in het datacenter wordt opgeslagen kunt u zelfs na een brand of schade aan uw pand de bestanden nog terugkrijgen. Het overzetten van de back-up naar de Cloud toe is volledig beveiligd door een sterke encryptie. Via de mail krijgt u van elke taak een bericht wanneer de actie is gelukt of gemist.

Een goede back-up vanaf €10.- per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Voordelen

 Handmatige back-ups zijn verleden tijd

Back-ups in een beveiligde datacenter

Oudere versies gemakkelijk terugzetten

Volledig transparant en automatisch

Zelf kiezen waar uw data komt te staan

Incrementele back-up en revisies van bestanden

Schaalbare grootte

Uw Automatisch een email notificatie


SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie om sneller gevonden te worden op Google?


Wilt u beter gevonden worden met uw website? Zorg dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan! SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, draagt bij aan de organische vindbaarheid van een website.

Uw website hoger in Google

Klanten zijn op zoek naar uw website of dienst, zorg er dus voor dat uw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan. SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Zaken zoals kenwoorden, alinea’s, titels en snelheid maken hier onder andere deel van uit.

Wat draagt bij aan goede vindbaarheid?

SEO is een proces dat tijd kost en nooit ‘klaar’ is. Wij blijven dit daarom altijd voor u verbeteren. Bent u een ZZP’er en biedt u uw diensten lokaal in uw regio aan? Hierin kun u snel resultaat behalen. Heeft u een bedrijf dat landelijk opereert en stevige concurrentie heeft? Dan wordt het uiteraard een veel duurdere en complexere opgave om op korte termijn resultaat te behalen. Hierbij is meer budget gemoeid, maar wij gaan u hierin volledig adviseren.

Vanaf €199.- eenmalig

Omdat elke website uniek is zijn er voor elke situatie andere behoeften en werkzaamheden die de aandacht verdienen. Naast een hele lijst met vakjargon is onderstaande in grote lijnen wat we gaan doen wanneer u ervoor kiest om de lokale vindbaarheid te verbeteren.

Standaard inbegrepen

 Online concurrentie onderzoeken

Juiste zoekwoorden bepalen

Bestaande pagina’s optimaliseren

Extra pagina’s maken

Pagina laadtijden verkorten


Office 365

Een complete Office 365 omgeving met alle Apps en zakelijke e-mail?


Wij bieden u Office 365 pakketten van alle formaten. Of u nu alleen op zoekt bent naar de goedkope zakelijke e-mailpakketten of volledige suites van Microsoft.

Office 365

Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Beschikbaar waar en wanneer u deze nodig hebt. Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen en kunt u deze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Zo zijn uw bestanden altijd gesynchroniseerd en up-to-date. Ook kunt u pakketten afnemen met Exchange Online en applicaties zoals Visio, Teams of SharePoint.

Office-toepassingen

Met Office 365 beschikt altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen. Bovendien zijn alle Office programma’s zijn te gebruiken op zowel een Mac als op Windows. Maar ook op iPhones en Android telefoons of tablets. De prijzen voor het gebruik van Office 365 worden per gebruiker afgerekend. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel gebruikers er tegelijk afgenomen worden.

Exchange Online

De zakelijke e-mailoplossing van Microsoft heet Exchange Online en kunt u zowel los als binnen het Office 365 pakket afnemen. Exchange Online voorziet in een hoger afleverpercentage en verloopt via een versleutelde verbinding (SSL). E-mail wordt tevens opgeslagen in een Europees datacenter van Microsoft. Ook zit er een dusdanig hoge graad van beveiliging in dit systeem zodat u altijd veilig kunt mailen, zowel op uw mobiele apparaten als op uw Mac en Windows.

Een Office 365 pakket al vanaf €4,99 per maand

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen (Business)

Altijd de laatste versie van o.a. Word, Excel en Outlook

Office op PC, tablet en telefoon (max. 5 apparaten per gebruiker)

Onedrive for Business (1000GB opslagruimte)

Veilig en betrouwbaar op verschillende locaties werken

Eenvoudiger samenwerken door online bestanden te delen

Standaard inbegrepen (Premium)

Alle genoemde zaken van het pakket hierboven

Exchange Online zakelijke e-mail

E-mail postvak (50GB opslagruimte)

Teams voor videoconferencing en chatten

Sharepoint, een document management systeem waarmee u intranet maakt


Website maken

Een nieuwe website laten maken?


Bent u op zoek naar een professionele website en wilt u zo snel mogelijk live zijn? Dit begrijpen we maar al te goed en wij gaan u daarbij helpen. Hier leest u wat u kunt verwachten en welke onderdelen inbegrepen of optioneel zijn.

Wordpress

We bouwen onze websites in WordPress. Dit is het meest wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management System). Een CMS systeem is een systeem waarin u zelf ook makkelijk uw aanpassingen kunt doen. Wanneer u bij ons een website afneemt, geven wij er de voorkeur aan om de content de eerste keer voor u te plaatsen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de online vindbaarheid van uw website niet in het geding komt. Met andere woorden, we kunnen zo de kwaliteit van het eindproduct in eigen hand houden.

Mobiele weergave en laadtijden (responsive)

De site past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop uw website bekeken wordt. Men bekijkt uw site dus zonder problemen op een tablet, telefoon of laptop. Daarnaast zorgen we er voor dat de website snel geladen wordt door afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies kleiner te maken. Niets is namelijk zo vervelend als het kijken naar trage afbeeldingen. Tevens maken wij gebruik van caching waarbij de website sneller wordt naar mate men deze vaker bezoekt.

Google Tools

 Google Analytics wordt gebruikt om statistieken te verzamelen over het gebruik van uw nieuwe website. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers er op uw nieuwe website komen, maar ook hoe lang ze daar doorbrengen en op welke pagina’s. Wanneer u al beschikt over een Google Analytics account kunnen wij deze koppelen aan de nieuwe website. Mocht u nog geen Google Analytics account hebben dan maken we deze kosteloos voor u aan.

Google Webmaster Tools wordt gebruikt om de nieuwe site te beheren in de zoekresultaten. Ook hier melden wij uw nieuwe site gratis aan.

Een vast bedrag waar alles in zit

U kunt bij ons losse pakketten afnemen voor bijvoorbeeld webhosting, e-mail hosting etc. echter is het prijstechnisch voordeliger een servicepakket af te nemen. Binnen het servicepakket zijn de kosten voor een domeinnaam, hosting, SSL certificaat en Microsoft Exchange e-mail inclusief. Zo ontvang u maandelijks 1 factuur met een vast factuurbedrag en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Nadat uw nieuwe website online staat zullen we deze tevens onderhouden. Updates zorgen ervoor dat beveiligingsgaten snel worden gedicht en dat kwaadwillenden geen toegang kunnen krijgen tot de website. De tijd die we hier aan besteden zit ook verwerkt in het servicecontract. Bekijk voor de overige diensten die inclusief zijn de tabel hiernaast.

Een nieuwe website vanaf €299.- eenmalig

We hebben alles hier nog eens op een rijtje gezet. Mocht u toch nog iets missen, stuur ons dan even een berichtje. Dan helpen wij u graag verder.

Standaard inbegrepen

 WordPress website

Plaatsen content

Contact of offerteformulier

Responsive, dus op elk apparaat een goede weergave

Snelle laadtijden door verbeteringen in afbeeldingen

Uw huisstijl verwerkt in de website

Maximaal 10 pagina’s content

Online e-mail (1 account)

Google Analytics account

Google Webmaster Tools

Servicepakket €29.- p.m.

Domeinnaam inbegrepen

Hosting op een snel SSD platform

SSL certificaat

Wordress Security Updates

Microsoft Exchange Online e-mail (1 gebruiker)

50GB inbox per gebruiker

Exchange Online Protection

Bereikbaar voor vragen en advies

Optioneel

Online vindbaarheid pakket

Microsoft Office 365 Business

Teksten laten schrijven